מצרכים:
לטגן תוך ערבוב 1 בצל קצוץ דק בשמן כ 5 דקות עד התחלת השחמה.
להוסיף כפית שום ושתי קוביות של לקט עשבי תיבול איטלקי של דורות. ולהמשיך בטיגון תוך ערבוב.
לאחר חצי דקה להוסיף 1 קופסה עגבניות מרוסקות כ 600 גרם. מעט מים ותיבולית צלי.
להמשיך לערבב עד רתיחה והמסת כל התבלינים.
להנמיך את האש.
לטעום ולהוסיף עד 2 כפות סוכר לפי מידת חמיצות העגבניות.
להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.
לבשל על אש קטנה מספר דקות עד שסמיכות הרוטב מתאימה לשימוש.
מתאים כרוטב ל:
פסטה
פיצה
לחם ממולא בבשר.
וכו'.
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה