יום חמישי, 2 באוקטובר 2008

בצק לקלצ'ונה

חומרים:
ק"ג קמח
חבילה שמרית
2-3 כפות מחוקות סוכר.
2 כפיות מלח.
חצי כוס שמן זית.
2.5 כוסות מים.

הוראות הכנה:
לשים 3/4 ק"ג קמח עם שאר המצרכים.
לערבל מספר דקות עם וו לישה.
להוסיף קמח עד שיהיה בצק לא נוזלי.
להתפיח שעה עד שעתיים.
לרדד על משטח מקומח דק.
למלא ולאפות ב 200 מעלות כ 20 דקות.

מקילו קמח מקבלים 12-14 קלצונה גדולים (בגודל של סמבוסק של אבולעפייה)

אין תגובות: